« Home

Πανω απο μια μακαροναδα με την Ελιζα και τον σουγκαρενιο, βρεθηκα για 100089768756675675η φορα στην ζωη μου να ερμηνευω καποια ονειρα. Ξεκινησε πριν λιγα χρονια.Ειχα διαβασει βιβλια του Edgar Κεισι, και ενα αλλο, που ερμηνευανε τα ονειρα σε spiritual level..
Αυτα που εμαθα με μαθανε να αποκρυπτογραφω τι ηθελε να μου πει ο ανωτερος εαυτος μου και σιγα σιγα φιλοι με παιρνανε να τους εξηγησω τα δικα τους.
Αντ' αυτου, τους βοηθουσα να αποκρυπτογραφησουν μονοι τους τα μνματα που τους εδινε ο εαυτος τους, λεγοντας απλα καποιες οδηγιες και πιθανες ερμηνειες εχοντας παντα υποψη οτι δεν ειμαστε υλη και εχουμε επαφη με το Θειο.
Και σημερα απνω απο την μακαροναδα, σκεφτηκα να κανω ενα μπλογκ γιαυτο και οτι γινει.
Μπορει να υπαρξουν συμμετοχες και μεσα απο αυτες να ξεδιπλωθουν τα νοηματα, μπορει να γραφει μονο η Ελιζα, μπορει κανενας...θα δειξει.



Η διαδικασια απλη, γραφετε στο κομεντ το ονειρο σας.
Το κανω κοπιπειστ και το κανω arxiko post με επεξηγηση. Και αν εχετε περισσοτερες αποριες συζηταμε μεσω comments.


δεν το παιζω εξπερ, παρτε το λιγο στην πλακα, και αν δειτε σωστες επεξηγησεις, ακομα καλυτερα για να γνωρισετε τον εαυτο σας.
Καμια σχεση με μελλον και μπουρδες.
Τα ονειρα λειτουργουν ειτε σαν βαλβιδα ασφαλειας του αγχους( ζουμε αυτο που φοβομαστε να αντιμετωπισουμε), ειτε σαν μηνυματα του ανωτερου εαυτου μας να προσεχουμε αν πχ εχουμε παρει κακο δρομο...(πολυ απλοποιημενα) ...η απλα βαρυστομαχιασατε :P...

Το όνειρο που μου έκανε εντύπωση και που όταν ξύπνησα, ένιωθα μία απίστευτη ηρεμία ήταν το εξής..

Με είδα ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου, να κοιμάμαι και στο κάτω μέρος του κρεβατιού ήταν ένας πανύψηλος άγγελος. Εκείνος φώτιζε το δωμάτιο με μία λάμψη, σαν χρυσή..
Είχε ανοίξει τα φτερά του και σαν να με σκέπαζε με αυτά.
Τον βλέπω συχνά, δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ το πρόσωπό του.
Δεν ξέρω τι σημαίνει. Θα θελα πολύ πάντως να είναι ο φύλακας άγγελός μου.

Ωραία ιδέα. Τρελλαίνομαι κι εγώ με τα όνειρα μου. Παίζαν παντα σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Όνειρο αργότερα

Ωραία, τέλεια. Τι σου είπα για το βράδυ; Είδα κάτι κουλά, πόναγε και το στομάχι μου, εφιάλτες, παιδί μου, εφιάλτες.

Θα επανέλθω για το όνειρο μιας και ήδη γράφτηκε ενός άλλου, μην πάρω την πρωτιά. Ή μάλλον να συγχιστώ που δεν πήρα την παρθενιά του blog;

Χμμ, δεν ξέρω, μόλις ξύπνησα (και δεν θυμάμαι τι είδα αφότου μου πέρασε το στομάχι).


Κι αυτό πάει για τους άλλους: Είπα στη lili ένα μεγάλο όνειρο, με πολλές λεπτομέρειες και μου εξήγησε τα πάντα, ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Γι' αυτό, μη ντραπείτε να πείτε το όνειρό σας. Δεν είναι καμία ειδική αλλά τα λέει τόσο ωραία και σωστά...

Στο δικό μου το χτεσινοβραδινό είδα ότι κολύμπαγα σε μία παραλία με μερικούς άλλους ανθρώπους, όχι γνωστούς, και ξαφνικά άρχισαν να κολυμπάνε καρχαρίες ανάμεσά μας. Ήταν λίγο τρομαχτικό, αλλά δεν είδα κανέναν καρχαρία να επιτίθεται, το αίσθημα όμως ήταν ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε ανά πάσα στιγμή.

egw eida pws hmun sto sxoleio mu kai perimena na arxisei ena 8eatriko pu 8a vlepame.kai h kopela pu 8a ekane thn kamariera den emafanisthke kai egw eprepe na treksw sto iatreio tou sxoleiou,pu ka8otan h aderfh mu kai zwgrafize(den htan arrwsth,aplws ka8otan kai zwgrafize me markadorous...einai 10 xronwn,ara oxi idiaitera periergo fainomeno....)ya na mu pei to senario tu 8eatrikou...alla den to eixe kai etsi hmun anagasmenh na paiksw thn kamariera sto 8eatriko,xwris na kserw ti 8a pw...to oneiro teleiwse ligo prin vgw sth skhnh,enw forousa thn stolh ths kamarieras...

Post a Comment

About me

  • I'm Lili
  • From Αthens, Greece
  • Don't know what I have become yet... but I'm working on it.
My profile

Previous posts

Link