« Home | Πανω απο μια μακαροναδα με την Ελιζα και τον σουγκ... »

Με είδα ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου, να κοιμάμαι και στο κάτω μέρος του κρεβατιού ήταν ένας πανύψηλος άγγελος. Εκείνος φώτιζε το δωμάτιο με μία λάμψη, σαν χρυσή..
Είχε ανοίξει τα φτερά του και σαν να με σκέπαζε με αυτά.
Τον βλέπω συχνά, δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ το πρόσωπό του.
Δεν ξέρω τι σημαίνει. Θα θελα πολύ πάντως να είναι ο φύλακας άγγελός μου.




Dεν μου λες αρκετες λεπτομερειες μου εστιαζεις σε αυτο που εσυ θεωρεις σημαντικο αλλα θα ηθελα οι επομενοι, να ειστε οσο πιο περιγραφικοι γινεται.
Επισης καλο ειναι να εχειτε χαρτι και στυλο και να γραφετε αμεσως μολις ξυπνησετε τι ειδατε γιατι μετα η αναμνηση αλλιωνεται. Επισης αν πιειτε νερο το βραδυ σας βοηθαει να τα θυμηθειτε.

Σημειωση
Αν δεν απαντησω σε καποιο ονειρο θα πει οτι ειναι εφιαλτης, δεν υπαρχει καποιο μνμα απο πισω, αλλη φορα να τρωτε πιο ελαφρα και να κοιμαστε πιο νωρις...:P




H EΠΕΞΗΓΗΣΗ
Ο αγγολος ειναο ο αγγελιφορος του Θεου, το πιο υψωμενο ιδανικο του spiritual εαυτου σας. Σνμαντικο ονειρικο μνμα. Δωστε προσοχη.
Τα φτερα συμβολιζουν την ελευθερια.
Το κρεβατι ειναι μια γεφυρα αναμεσα στο συνειδητο και το υποσεινηδειτο, επιστροφη στην γιουνιβερσαλ μητρα.(η πηγη δυναμης)
Το κρεβατι εχει σημαντικη εννοια στην καθημερινη ζωη απο την ξεκουραση εως την σρξουαλικη ενεργεια. Συμβολιζει την αναγκη για σφαλεια, το να συνειδητοποιησουμε την Θεικη παρουσια και προστασια και εχει σχεση και με διαφορα λεβελς του εαυτου μας.(οπως στρωνεις κοιμασαι)
Το φως ειναι η Θεικη σοφια,η δυναμη,η ενεργεια, η ικανοτητα αντιληψης και κατανοησης. Το εσωτερικο φως.
Το χρυσο ειναι το χρωμα του θεικου εσωτερικου φωτος.


Τι υπεροχο ονειρο!!!


Ο καθενας απο σας πρεπει να βγαλει μονος του την ερμηνεια του για τα ονειρα του,βαση το τι αντιπροσωπευει το καθετι απο αυτα που ανεφερα.

Η δικη μου ερμνηνεια, ειναι οτι -λογο οτι ξερω και 5 παραγματα και ετσι πρεπει- ζεις μια εποχη με μεγαλη συναισθηματικη και πνευματικη αγωνια που σε εμποδιζει να δεις οτι Ο,ΤΙ και να γινει, θα ειναι καλα.Ο ανωτερος εαυτος σου,θελει να σου υπενθυμισει οτι υπαρχουν κιαλλα παργματα περα απο τον υλικο κοσμο και σου το δειχνει με ενα απο τα ωραιοτερα ονειρα.
Πρεπει να αγκαλιασεις τον αγγελο και οτι αντιπροσωπευει, να ελευθερωθεις απο τα "θελω" (οσο δικαιολογημενα και να ειναι αυτα)και τους φοβους.
Το ονειρο σου ειναι ο Θεος που σου χτυπαει την πορτα, ανοιξε του.

lili

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Νοιώθω οτι κάτι έρχεται στη ζωη μου που θα την συνταράξει. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό το περιμένω με χαρά. Σαν μάθημα.
Σαν διδαχή για να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
Θα μου δωθεί η ευκαιρία, με τον καιρό , να σου πω περισσότερα.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
Πολύτιμη.

http://dickgreek.blogspot.com

Post a Comment

About me

  • I'm Lili
  • From Αthens, Greece
  • Don't know what I have become yet... but I'm working on it.
My profile
Link