« Home | prin ligo eida ston ypno mou pos meneis sto evian.... » | Πριν από μισή ώρα περίπου είδα δύο όνειρα απανωτά,... » | O απο πανω γερακος ειχε εγκατασταθει στο σπιτι μας... » | Στο δικό μου το χτεσινοβραδινό είδα ότι κολύμπαγα ... » | Ωραία ιδέα ο ονειροκρίτης!Ένα πολύ παλιό όνειρο, α... » | Με είδα ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου, να κοιμάμαι και... » | Πανω απο μια μακαροναδα με την Ελιζα και τον σουγκ... »

Πριν από μέρες είδα ένα όνειρο που νομίζω μου έστελνε κάποιο μήνυμα.
Ήμουν στο εξοχικό του πρώην δεσμού μου(- στο οποίο δεν έχω πάει ποτέ).Και στο όνειρο, όπως και στην πραγματικότητα, είμαστε χωρισμένοι. Εκείνος ήταν έξω στην αυλή με κάτι φίλους και εγώ μέσα στο σαλόνι του με έναν φίλο μου, που δεν τον γνωρίζει και κουβεντιάζαμε. Δεν ανταλλάξαμε κουβέντα.
Είχε σουρουπώσει, όταν ακούσαμε θόρυβο από το ανοιχτό παράθυρο και βγήκαμε στην αυλή. Είδα το πρώην αγόρι μου όρθιο με χτυπημένο πόδι δίπλα στις σκάλες και τους άλλους απτόητους να συνεχίζουν την κουβέντα. Πλησίασα να δώ το τραύμα. Ήταν στο πέλμα, δεν είχε καθόλου αίμα, φαινόταν υγιέστατο, όταν όμως το ψηλάφισα, είδα ότι είχαν σπάσει τα κόκκαλα εσωτερικά σε πολλά σημεία και βούλιαζαν. Ο ίδιος είχε μία έκφραση πονεμένη, χωρίς εξάρσεις όμως. Η αυλή ήταν μικρή με γλάστρες στην περίμετρό της, και εκτεινόταν σε δύο επίπεδα, με ενδιάμεσα 3-4 σκαλοπάτια. Την επόμενη στιγμή, βρέθηκα εγώ και ο φίλος μου, να έχουμε ξαπλώσει το αγόρι μου σε ένα φορείο, να τον ανεβάζουμε από τις σκάλες μόνοι μας (αδύνατο πρακτικά) και να τον μεταφέρουμε έξω. Οι υπόλοιποι εξακολουθούσαν να γελάνε και να αστειεύονται σαν να μήν συνέβαινε τίποτα..
Το μήνυμα που νομίζω ότι λαμβάνω απο εδώ είναι ότι προσπαθώ να θεραπεύσω μία ιστορία τελειωμένη....






To σπιτι ειναι ο εαυτος μας, οπως και συνηθως τα προσωπα που βελπουμε ειμαστε εμεις...
Η αυλη ειναι the extension of self, the pleasure, relaxation.
Το ποδι αντιπροσωπευει το να βρεις το κεντρο και τις ισσοροπιες σου. Ολα τα κεντρικα νευρα και τα κεντρα ρεφλεξ ειναι στα ποδια, και εχουν ζωτικο ρολο στην κυκλοφορια της ενεργειας, της ισσοροπιας και της healing του σωματος. Αν ειναι τραυματισμενο το αριστερο ποδι ειναι ορι δεν θες να λαβεις τιποτα, αν ειναι το δεξι, θ απει οτι δεν αναπληρωνεται αρκετα γρηγορα η ενεργεια που ξοδευετε.
Το σπασιμο σημαινει αλλαγη, χανονται ψευδαισθησεις. ισως πολλες υποχρεωσεις και πρπει να κατεβασουμε ρυθμους.
Το ατυχημα σημαινει οτι δεν ακουμε ολες τις φωνες του εαυτου μας, δεν αφομοιωνουμε τις εμπειριες. Τα βασανα, το υπερβολικο ψαξιμο, η αναγκη να παμε πιο σιγα να μαζεψουμε ενεργεια.
Υα φυτα αναλογα με την οψη τους και τον αριθμο τους αντιπροσωπευουν τα διαφορα aspects οφ evolution.
Το να "σωζεις" καποιον εεχει πολλες εννοιες..οσως χρειαζεται βοηθεια και θελετε να βοηθιησετε, η θελετε να σωσετε τον κοσμο αλλα δεν εχετε βγαλει μαθηματα απο τις μεχρι τωρα εμπειριες.
Ο πρωην αντρας ειναι οι δυνατη πλευρα του ον, οτι προτερηματα και να εχετε συνδεσει με τον πρωην οτι μαθηματα καινα εχετε παρει, μπορειτε να μαθετε κι αλλα.

Εν ολιγοις, μια προχειρη επεξηγηση θα ελεγα οτι εχετε συνδυασει με ευχαριστηση, και ευχαριστες στιγμες, οτι καπου δεν μαθατε αυτα που πρεπει να μαθετε (απο τα παθηματα(?)) και οτι καπου ειτε αναζητατε ευτον τον ανθρωπο και δεν τον εχετε ξεπερασει και θα μπορουσε να σας φανει καλη αυτη ησχεση σε επιπεδο εξελιξης προσωπικης( σε πνευματικο επιπεδο παντα, η σχεση μπορει να το kaνει αυτο με το να περασετε χαλια :P)
η ολο εχει να κανει με σας και ο πρωην σας στο ονειρο ειναι μια πλευρα του εαυτου σας που σας λεει οτι χρειαζεται βοηθεια, καπου να μην σκορπατε ασκοπα ενεργεια, και να εμπεδωσετε τα μαθηματα ..ισως να βγαλετε μια επιπολαιοτητα?
Θα επρεπε να ξερω περισσοτερα για να ειμαι πιο σιγουρη...
αλλα σημασια εχει να βγαλετε σεις το συμπερασμα του κωδικοποιημενου μνματος που σας στελενει ο εαυτος σας.
παντω ειναι σημαντικο ονειρο.

Σ'ευχαριστώ για την ανάλυση. Πρόκειται για μια σχέση πολύ σημαντική για μένα που με πονάει ακομα. Τελείωσε χωρίς εξηγήσεις, είπε ότι ήθελε λίγο χρόνο, έβλεπα και γώ ότι ήταν πολύ πιεσμένος, του τον έδωσα, ...αυτό ήταν.
Όσα αναφέρεις για το τραύμα και το ατύχημα αφορούν εμένα? ή εκείνον? Ήταν στο δεξί πόδι, και πράγματι νοιώθω πολύ κουρασμένη αυτή την περίοδο.
Δεν είδα βλάστηση. Γλάστρες είδα, στεγνές και πρασινάδα στο βάθος της αυλής.
Και οι δύο εξηγήσεις που δίνεις ανταποκρίνονται στην αλήθεια... και για τη σχέση και για τον εαυτό μου,νοιώθω ότι αφήνομαι να με οδηγούν οι εξελίξεις, αντί να τις οδηγώ εκεί που θέλω εγώ...

Θα σου ελεγα οτι εσυ πρεπει να καταλαβεις ποιος ειναι ποιος, αλλα ολα ταυπολοιπα στοιχεια δειχνουν οτι προκειται για σενα, και ολα λενε το ιδιο.Οτι δεν εχεις αφομοιωσει μαθηματα, οτι χανεις ασκοπα την ενεργεια σου, οτι ασχολεισαι πολυ με θεματα ρηχα και εχεις παραμελησει τιν ανωτερο εαυτο σου, την ψυχη σου. Θα ελεγα οτι μαλλον ο εαυτος σου διαλεξε αυτον τον πωην γιατι αυτος εχει καποια προτερηματα)που εσυ αναγνωριζεις) που θα μπορουσες να κλλιεργησεις(τα σκαλια προς τα πανω)η καποια ελλατωματα τα οποια θα πρπει να φροντισεις.
Το γεγονος οτι οι δυο εαυτοι σου δεν μιλιουνται ειναι ενα σημαδι της εσωτερικης συγχυσης που επικρατει.
Μπορει (δεν ξερω και την ηλικια σου) να ειναι και μια παλη για το ποια ειναι η ταυτοτητα σου...δεν ξερω πραγματικα μπορει να λεω βλακειες.
Τα μνμτα ειναι καθαρα : μαθηματα που δεν εχεις αφομοιωσει, στεγνα φυτα=μη εξελιξη, το σπασιμο, ολα δειχνουν τον εσωτερικο σοφο εαυτο σας να λεει "Βανα, δεν ασχολεισαι μ αυτα που εχουν σημασια στην εξελιξη σου σαν θειο ον, δεν χρησιμοποιεις τις εμπειριες σου για να γινεις πιο σοφη΄"


μια μικρη δικη μου παρεμβαση...
Οι εμπειριες της ζωης, ειδικα οι ασχημες, ειναι αυτες που φερνουν αλλαγες, σπανε τα καλουπια των πεποιθησεων μας, σκτεκονται αφορμη να δουμε μεσα μας και βοηθανε στο να εξελιχτουμε.
Αυτα.

Πολύ μου αρέσουν οι αλλαγές που έκανες :)))

Να πω κι εγώ όνειρο; (μεταξύ μας ε;)

Λοιπόν, εχθες το βράδυ είδα ότι αποφάσισα να αρχίσω να εξασκούμαι για μαραθωνοδρόμος (εγώ ο αντιαθλητικός ψιλόλιγνος που 10μ. να τρέξω λαχανιάζω). Βρήκα λοιπον μια διαδρομή μαραθωνίου σε μια εξοχή που θύμιζε κάτι από εδώ που μένω τώρα και κάτι από εξοχή που πηγαίναμε όταν ήμουν παιδί. Έβγαλα τη μισή διαδρομή άνετα. Μετά σταμάτησα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν κουράστηκα τόσο γρήγορα όσο νόμιζα αλλά συνέχισα ακάθεκτος και επίσης υπήρχαν ενημερωτικά ταμπελάκια στη διαδρομή (πόσα χλμ. έχεις κάνει, πόσα μενουν κτλ). πράγμα περίεργο γιατί η διαδρομή ήταν άθλια (χωματόδρομος) και έμοιαζε εγκαταλειμένη. Επίσης υπήρχε κι άλλος κόσμος αλλά δεν έτρεχαν απαραίτητα. Σχολίαζαν περισσότερο θα έλεγα.

Αφού τελείωσα το τρέξιμο συνάντησα δύο γνωστούς για τους οποίους έχω αντιφατικά συναισθήματα οι οποίοι μόλις είχαν παίξει τέννις.

Πολύ αθλητικό το όνειρο ρε γαμώτο. Έξτρα πληροφορίες: είμαι στον πρώτο μήνα σχέσης εξ αποστάσεως (μετά από πολύ καιρό απραξίας) κι επίσης επαγγελματικά αισθάνομαι σ' ένα τέλμα (δεν ξέρω τι θέλω να κάνω στη ζωή μου ένα πράγμα).

Αυτά. Να είσαι καλά.
Κώστας

Γεια σας! Πολύ ενδιαφέρον blog. :) Πώς θα μπορούσε να πει κάποιος το όνειρό του εδώ; :)

εδω, αλλα οπως βλεπεις προηγειται ο Κωστας
9εχω αμελησει λιγο το μπλογκ, σορυ

μ'αρέσει ο τρόπος που τα προσεγγίζεις...
Παρόλα αυτά νομίζω οτι τα περισσότερα δικά μου όνειρα ανήκουν στην κατηγορία
"το αρνακι φρικασε που χλαπακιασατε".Αμα έχεις όρεξη και χρόνο ρίξε μια ματιά http://sillogioneirwn.blogspot.com (προς το παρόν 1-2 όνειρα ακόμα αλλα εχω στο νου μου τουλαχιστον 10 να γράψω και βλεπω συνέχεια) Εύγε για το βλόγι ;)

Post a Comment
Link