« Home | O απο πανω γερακος ειχε εγκατασταθει στο σπιτι μας... » | Στο δικό μου το χτεσινοβραδινό είδα ότι κολύμπαγα ... » | Ωραία ιδέα ο ονειροκρίτης!Ένα πολύ παλιό όνειρο, α... » | Με είδα ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου, να κοιμάμαι και... » | Πανω απο μια μακαροναδα με την Ελιζα και τον σουγκ... »

Πριν από μισή ώρα περίπου είδα δύο όνειρα απανωτά, η πρώτη σκέψη μου ήταν να έρθω εδώ να καταθέσω! :D
Και τα δύο είχαν να κάνουν με το γάμο μου που έχει λίγο πολύ δρομολογηθεί να γίνει σε ένα χρόνο περίπου.
Στο πρώτο είδα ότι ο γάμος σχεδιάστηκε τόσο γρήγορα, που εγώ δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, ούτε καν να στείλω προσκλητήρια. Όταν η τελετή τελείωσε, τότε συνειδητοποίησα ότι παρόντες ήταν μόνο περίποι 50 άνθρωποι και έλειπαν όλοι οι δικοί μου φίλοι. Τότε ήταν που άρχισε ένα μεγάλο παράπονο και κλάματα και καβγάς κλπ, γιατί ο γάμος έγινε τόσο γρήγορα και απαιτώντας να ξανακάνω γάμο για να μπορέσω να καλέσω τους δικούς μου φίλους. Η βασική αντιπαλότητα έπαιξε με τη μητέρα μου στο όνειρο, καθώς εκείνη ήταν που επέμενε να γίνει ο γάμος τόσο γρήγορα.

Το δεύτερο ήταν ακόμη πιο περίεργο, καθώς δεν είδα τίποτα από τελετή που να θυμάμαι τουλάχιστον, αλλά μετά την τελετή και ενώ φοράω το νυφικό, οι εορτασμοί περιλαμβάνουν ένα "στοιχειωμένο" σπίτι με γρίφους που πρέπει να λύσω για να προχωρήσω, όπου τα πράγματα πραγματικά με τρομοκρατούν, αν και ξέρω ότι δεν κινδυνεύω πραγματικά. Σκοτεινές γωνίες, υπόγεια, πόρτες που ανοίγουν σε περίεργες τρύπες, μουσικές που αλλάζουν αναλόγως το πόσο κοντά είσαι στη λύση. Και ο αγαπημένος μου που εμφανίζεται εν είδει ghoul για να με βασανίζει με τους γρίφους του...
=============================


πρωτ απ ολα να ξεκαθαρισω οτι δεν δινω βαση στους μεσημβρινους υπνους, γιατι εχει προηγηθει φαγητο μεσα στην ημερα, οπως και δεν δινω ερμηνεια στα ονειρα"ανακουφισης" που καθρεφτιζουν καποιους φοβους η εκτονωνουν καποια εσωτερικη ενταση.
Επισης να παρατηρησω οτι αν μου δινετε ρεζουμε οπως εσυ πιο πανω, δεν μπορω να το κανω σωστα.
θελω καταγραφη, λεπτομερειες. Οχι περιληψεις.


Ο γαμος ειναι η ενωση του Γιν και του Γιανγκ, του αρσενικου και του θυληκου,δειχνει μια ετοιμοτητα ενωσης προς την αρσενικη πλευρα.Η μητερα αντιπροσωπευει την εσωτερικη σοφια, και τα συναισθηματα που εχουμε απεναντι στην μητρικη φιγουρα. Μπορει επεισης να ειναι εχθροτητα απεναντι στην πλευρα σου που θυσιαζεται για τις ανγκες του αλλου και δεν ακουει τις δικες της(σου ) αναγκες.
Το δευτερο μιλαει απο μονο του νομιζω.Πολλες γυναικες δεν αναρωτιουνται πλεον αν θελουν πραγματικα να παντρευτουν η αν ο αγαπημενος τους ειναι καταλληλος για κεινες για παμπλολλους λογους που δεν θα αναλυσω εδω.
Ο γαμος ειναι αποδοχη του ποιες ειμαστε, ειναι prize, ειναι ονειρο.Το ονειρο σου μου δειχνει-εκτος αν εφαγες βαρια το μεσημερι- την δικη σου εικονα. Οχι αυτην που θες, αλλα ειτε αυτην που φοβασαι γενικως, ειτε αυτην που φοβασαι γιατι ο εσωτερικος εαυτος σου εχει "πιασει" πραγματα και προσπαθει να σου δειξει κωδικοποιημενα και γλαφυρα καποια πραγματα.
Υο αν θα τα λαβεις υπ οψη σου η οχι ειναι δικο σου θεμα.
Πες μου αν θα εχεις κι αλλα τετοια ονειρα στο μελλον.

Αγαπητή μου, ευχαριστώ! Δεν ήταν μεσημβρινά τα όνειρα, ήταν πρωινά, ή τελοσπάντων στο κλου του βραδυνού ύπνου:Κάτι που κοιμήθηκα αργά, κάτι η διαφορά ώρας, κάτι που μάλλον υποτίμησα την ώρα που μου πήρε μέχριαπό την ώρα που έκατσα να το γράψω ώσπου να γίνει το publish, φάνηκε σαν να ήταν απογευματινό όνειρο..
Βασικά το ρεζουμέ παίζει για δύο λόγους> ή δε θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες, ή απλά δε θέλω να σε κουράζω:)
Δεν είμαι σίγουρη εάν πιάνω την επεξήγηση... Τι μπορεί να δείχνει η δική μου εικόνα; Ότι φοβάμαι; Ότι δεν το σκέφτομαι αρκετά; Ότι φοβάμαι αυτό που ενδεχομένως να γίνω όταν παντρευτώ ή μέσα από τη συμβίωση γενικώς; Αυτό το τελευταίο με έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, απλά και μόνο βάσει δικού μου σκεπτικού..

H σου δειχνει πως θα ειναι ο γαμος σου με αυτον τον ανθρωπο, στην παρουσα φαση ουατεβερ.
Επισης παιζει να κανεις καποια πραγματα που δεν εισαι εσυ, πολλες υποχωρησεις, ανασφαλεια, καπου νομιζω εχεις πνιξει τις αναγκες σου?
Μπορει να λεω μαλακιες ετσι...

Παντω η εικονα του γαμου σου ειναι μαυρη,αραχνη με προσπαθεια και γριφους και οτιδηποτε..
εφοσον εχεις καιρο μπροστα σου δες αν θα υπαρξει αλλο κρουσμα, που θα συγκεκριμενοποιησει αν καπου φοβασαι η υπαρχει υποβαθρο.


Εγω ειχα δει οτι παντρευτηκα με μαυρο νυφικο, ενα μηνα πριν τον γαμο μου και φυσικα επελεξα να το αγνοησω....:P
(και τα ονειρα καταστροφης, σεισμου και tidal wave που εβλεπα μετα)

Κοίτα, πιστεύω ότι, ιδίως όταν πρόκειται για πρώτο γάμο, δεν υπάρχει κανένας που να ΜΗΝ έχει καθόλου άγχος για το πώς θα αλλάξει η ζωή του και για το εάν θα μπορέσει να κρατήσει τον εαυτό του ατόφιο ή εάν θα αναγκαστεί να κάνει υποχωρήσεις με το κιλό. Οπότε το αρχειοθετώ στα νορμάλ άγχη... Δεν έχω δει άλλο όνειρο τέτοιου τύπου με γάμους και ιστορίες, οπότε προς τα παρόν καλά πάμε ;) Άσε που δεν έχω και ουσιαστικό λόγο να έχω ιδιαίτερο άγχος με τον άνθρωπο που επέλεξα να συμβιώσω.. Αλλά δεν θα το αγνοήσω! Νά'σαι καλά που κάθεσαι και ασχολείσαι!

Γειά σας, το βράδυ είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο κ θα ήθελα να μου πείτε τι μπορεί να σημαίνει... είδα λοιπόν ότι πηγα με το αγορι μου σε ένα άγνωστο σπίτι όπου ήταν μέσα μια αγνωστη οικογένεια η μητέρα γύρω στα 50 μιλούσε με τον γιο της γύρω στα 25 κ κάπου μέσα βρισκόταν ο πατέρας ο οποίος παρόλο που δεν τον είδα μου προκαλούσε τρόμο κ άγχος! Στη συνέχεια μιλούσα με την αυτή την κυρία κ φεύγοντας μου φόρεσε ένα νυφικό για να δούμε αν μου ταιριάζει κ μετά το έβγαλα κ το πηρα μαζί μου μέσα σε μια σακούλα... όταν λοιπόν πηγα να το βγάλω από εκεί το νυφικό ήταν μαύρο ενώ όταν το πηρα ήταν άσπρο.. στη συνέχεια ψάχναμε να βρούμε αυτό το σπίτι για να αλλάξω το νυφικό κ να πάρω το άσπρο καθώς νόμιζα ότι μπερδεύτηκαν οι σακούλες.. την βρήκα την κυρία μου είπε ότι έκανε λάθος αλλά δεν πρόλαβα να πάρω το λευκό νυφικό καθότι ξύπνησα! Να σημειώσω ότι είμαι ανύπαντρη αλλά δν προβλέπεται να παντρευτώ τώρα κοντά

Logo fortou ergasias den grafw syxna edw (menw pleon kai eksoteriko).
Yparxei kapoio skype na kerdisw xrono?

Egw ida pos dokimaxa t nifiko tis ksaderfis m i opia skeftete n padreuti m tn diko ts alla d ine akoma episimo. K etsi opos t dokimaza xarumeni kitaxtika stn katheuti k t nifiko itan mauro. K lew stn ksaderfi m kita eno m kituse itan aspro otan evgale t kinito n di apo tn camera itan mauro. ;( ti na simeni. Parepiptondos exi 1 musiina p xorisa.

na sou pw, ok ta greeklish, alla na koveis kai lekseis, me pethanes. musiina?
Mhna? xorises apo diazygio h sxesh?

Post a Comment
Link